Boekbespreking: Werk vinden met social media - Aaltje Vincent - Jeanet Bathoorn - VrijheidsOndernemer®
Jeanet Bathoorn – VrijheidsOndernemer®
Deel dit bericht met andere ondernemers

Boekbespreking: Werk vinden met social media – Aaltje Vincent

Aaltje Vincent is de toonaangevende loopbaanexpert die helemaal met haar tijd meegaat. Social media gebruiken om aan een nieuwe baan te komen is voor haar vanzelfsprekend. Haar kennis hierover deelt ze dan ook graag. Het meest recente boek is ‘Werk vinden met social media‘, uitgegeven door Spectrum.

Je leert in hoofdstuk 1 hoe recruiters omgaan met social media. Het is als sollicitant natuurlijk heel handig om te weten hoe er aan de andere kant van de tafel gezocht wordt. Na deze ijzersterke introductie mag je zelf aan de slag. Met het boek in de hand leer je hoe je kunt solliciteren met Linkedin, Twitter, Facebook, Hyves. Maar ook hoe je via Google gevonden kunt worden.

Een degelijk en gevuld boek dat onontbeerlijk is bij huidige sollicitatieprocedures. Niet alleen sollicitanten kunnen hun voordeel halen, maar ook bedrijven die effectief en met minder kosten personeel willen werven.

Als je net met social media bent begonnen zul je wellicht overvoerd worden door de inhoud van het boek. Het is veel informatie en niet altijd sappig. Soms is het gewoon taaie kost, alsof je weer op school zit. Kom je niet verder, volg dan een training bij Aaltje Vincent of andere social media trainers. In gemiddeld een dagdeel per website kun je snel op de hoogte zijn van alle ins & outs. Voor werkelozen en binnenkort-werkelozen organiseert Bas Westland maandelijks een gratis Linkedin training.

Prima boek voor goede prijs!

Geld-Achetype Test

Sma certified coach

Ontdek jouw unieke geld blauwdruk en doe de gratis Geld Archetype Test. Jeanet Bathoorn is gecertificeerd Sacred Money Archetype Coach.

Je ontvangt opvolgmails met uitleg en vragen. Daarna krijg je mijn gewone mails. Uitschrijven kan altijd. Powered by ConvertKit

About the Author Jeanet Bathoorn

VrijheidsOndernemer® en bedenker van The Freedom Entrepreneurs Cruise. Heeft 1 paar sneakers en een IJslands paard. De No Nonsense Business Mentor, ik begeleid je graag in de groei van je bedrijf. Op weg om Digital Nomad te worden. Een echte generatie X.

follow me on:

Leave a Comment:

Bestel NU het nieuwe Mastermind boek en extra Masterclass