3 snelle tips om je LinkedIn profiel te verbeteren
Jeanet Bathoorn
Plan een call in als jij meer vrijheid wilt

3 snelle LinkedIn tips om je profiel te verbeteren

Nooit meer opzien tegen LinkedIn

Ben jij zo’n worstelaar? Iemand die roept: “ik sta wel op LinkedIn, maar doe er niets mee”. En wil je dat eigenlijk wel veranderen, maar heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? En je hebt totaal geen zin in een workshop van zo’n vlotte hipster op sneakers?

Je betaalt vast liever € 147,00 voor een jaar videotraining dan vele honderden Euro’s voor een dagje groepstraining? Een gemiddelde LinkedIn training van een dag kost je € 475,00 en geloof me: in één dag kun je niet alles over LinkedIn behandelen. Zeker niet in een groep.

Daarom is mijn video training helemaal geschikt voor jou!

  • Uitstekende prijs – kwaliteit verhouding
  • Een jaar lang toegang tot de video’s
  • Terugkijken zo vaak je wilt
  • Leren wanneer jij het wilt
  • De zomer nuttig besteden
  • Geen last van deelnemers die het niet meteen snappen

Het BASISPAKKET van mijn online videotraining bevat alle informatie over LinkedIn. Daarnaast krijg je toegang tot de eventregistratie ‘Maak je Social Media Strategie in 1 dag’ en krijg je een webinar registratie over het social media dashboard. Hootsuite.

De normale prijs voor dit pakket is € 497,00.

Nu geldt er een speciale zomerprijs van Euro 147,00 (ex btw).

Om te beginnen krijg je alvast 3 snelle tips voor je profiel van mij

  1. Zorg voor een aansprekende headline (het eerste stuk tekst onder je foto). Deze bevat goede trefwoorden en is vindbaar. Samen met je foto en je naam is dit je eerste indruk naar andere LinkedIn gebruikers en mogelijk geïnteresseerden. Remember: you never get a second change to make a good first impression.headline
  2. Voeg visuele informatie aan je LinkedIn profiel toe. Dit doe je door in je werkervaring of samenvatting een webadres of document toe te voegen. Gebruik hiervoor het plusje dat je rechtsboven vindt.Schermafbeelding 2014-06-24 om 11.00.29
  3. Verwerk de goede trefwoorden overal in je profiel. Gebruik ook de synoniemen. Jij bepaalt op welke trefwoorden je gevonden wilt worden. Jij zult er dus ook zelf voor moeten zorgen dat deze in je profiel staan. Dit lijkt een open deur, en toch zie ik vaak dat ondernemers zichzelf te kort doen door hier niet gericht op te letten.Social media expert

BONUS TIP

Zorg voor een professionele foto! Geen kiekje, geen honden, geen kinderen, geen zeilboten, geen zonnebrillen. NIET!

Alleen je hoofd en het liefst mij vriendelijk lachend aankijken. Keer op keer bevestigen deelnemers aan mijn trainingen dat zij het eerst naar de foto kijken en op basis van die foto beslissen of ze het profiel aantrekkelijk vinden.

Begin nu alvast met de video training met deze GRATIS bonus video:

Hoe claim je je eigen unieke LinkedIn webadres:

 Ja, ik wil de zomer gebruiken voor het optimaliseren van mijn LinkedIn profiel en leer graag hoe ik zo effectief mogelijk gebruik maak van LinkedIn

bestellen video training

 

Geld-Achetype Test

Ontdek jouw unieke geld blauwdruk en doe de gratis Geld Archetype Test. Jeanet Bathoorn is gecertificeerd Sacred Money Archetype Coach.

Je ontvangt opvolgmails met uitleg en vragen. Daarna krijg je mijn gewone mails. Uitschrijven kan altijd. Powered by ConvertKit

About the Author Jeanet Bathoorn

VrijheidsOndernemer® en bedenker van The Freedom Entrepreneurs Cruise. Heeft 1 paar sneakers en een IJslands paard. De No Nonsense Business Mentor, ik begeleid je graag in de groei van je bedrijf. Op weg om Digital Nomad te worden. Een echte generatie X.

follow me on:

Leave a Comment: