#1 VrijheidsOndernemer, wat is dat? - Jeanet Bathoorn
Jeanet Bathoorn
Plan een call in als jij meer vrijheid wilt

#1 VrijheidsOndernemer, wat is dat?

Podcast #1: luister hier terug

In podcast aflevering nummer 1 praat ik over het concept VrijheidsOndernemer. Wat is dat precies? 

Vrijheid in je leven en in je business is een persoonlijke keuze. 

Wat is de ondernemersreis van Jeanet Bathoorn geweest, hoe ziet dat er voor jou uit? Mijn ondernemersreis startte in 2004 en op 1 januari 2005 schreef ik mij in bij de KvK. 

Mijn vader en mijn grootvader waren ook ondernemer. Zij hadden een fietsenzaak, werkten hard, hadden een fijn contact met klanten. Dat was toen mijn beeld van ondernemen. Niet op vakantie kunnen, omdat anders de zaak dicht moest. 

Maar hoe het dan wel moest?
En hoe ik VrijheidsOndernemer ben geworden?

Ik deed maar wat, ik werd gevraagd, ik had leuke klanten en was in het begin onbewust onbekwaam. Natuurlijk heb ik ook ups and downs, heb heel veel fouten gemaakt. Dat vertel ik je graag. 

Deel, abonneer jezelf, schrijf een review

Dank voor het luisteren naar deze aflevering. Als deze aflevering jou inspiratie heeft gegeven of als je deze podcast leuk vond, deel het dan met je netwerk.

Abonneer je op de podcast en geef een review via iTunes

Geld-Achetype Test

Ontdek jouw unieke geld blauwdruk en doe de gratis Geld Archetype Test. Jeanet Bathoorn is gecertificeerd Sacred Money Archetype Coach.

Je ontvangt opvolgmails met uitleg en vragen. Daarna krijg je mijn gewone mails. Uitschrijven kan altijd. Powered by ConvertKit

About the Author Jeanet

VrijheidsOndernemer®, runt Mastermind groepen om kennis professionals hun beste bedrijf ooit te laten bouwen. Ze is bedenker van de VrijheidsOndernemers Cruise. Bestseller auteur van 6 boeken, in 2020 weer 2 boeken in de maak. Heeft 3 paar sneakers en een IJslands paard. De recht-door-zee Business Mentor, ik begeleid je graag in de groei van je bedrijf. Als echte generatie X naar kansen zoekend en ontwikkelingen aangrijpen. Daadkrachtig, vastberaden, ietwat provocatief.

follow me on:

Leave a Comment:

Chat openen
1
Ga naar WhatsApp
Hi, laat mij weten hoe ik je kan helpen.