Gepubliceerde Boeken - Jeanet Bathoorn - VrijheidsOndernemer®
Jeanet Bathoorn – VrijheidsOndernemer®
Deel dit bericht met andere ondernemers
  • You are here:
  • Home »

Gepubliceerde Boeken

Als succesvol auteur heeft Jeanet Bathoorn al zes boeken gepubliceerd. In totaal heeft ze al zo'n 30.000 boeken verkocht. De nieuwste verscheen in mei 2018. 

Doorbraak in je Money Mindset

De 50 praktische tips in dit boek helpen jou om jarenlange overtuigingen los te laten, nadat je ze eerst bewust hebt beschreven en hebt besloten dat die geldovertuigingen je niet langer van dienst zijn.

Met de FORTUNA-methode die Jeanet voor je heeft ontwikkeld, ga je stapsgewijs aan de slag met de verschillende niveaus van blokkades en krijg je praktische manieren aangereikt om deze aan te pakken. Dit is geen snel-rijk-zelfhulpboek. Dit boek is voor die ondernemer die al klanten heeft, maar steeds tegen een plafond aankijkt. Die ondernemer die een doorbraak zoekt in het denken over geld. Verander je denkpatronen en je verandert je leven; ook en zeker over geld!

Dit boek is geschreven voor zelfstandig (kennis)ondernemers en verschenen in de Experttips serie. 

Hoogst bereikte positie #92, 3 dagen in de top 100.


50 verdienmodellen

50 Verdienmodellen

Wil jij continue geldstromen, geld voor opleidingen en investeringen, maar daarnaast ook tijd en geld voor goede doelen én om die droomreis te maken? Het begint allemaal met de zichtbaarheid en impact van je bedrijf. Dit boek laat zien hoe je op een slimme manier je bedrijf inricht met de juiste online/offline verdienmodellen. Keuzes maken met de goede afwegingen waarbij niet alleen omzet van belang is, maar ook de tijd en energie die je in het model kunt of wilt stoppen. In dit boek vind je een overzicht van 50 praktische verdienmodellen.

Dit boek is geschreven voor zelfstandig (kennis)ondernemers.

Hoogst bereikte positie #88, 9 dagen in de top 100. 


Het MARKETING HANDBOEK VOOR EEN SUCCESVOLLE PRAKTIJK laat zien hoe je een zeer winstgevende en waardebiedende praktijk creëert waar je met plezier in werkt.

Dit boek is geschreven voor therapeuten, coaches en counselors die volgens het uurtje-factuurtje principe werken en MEER WILLEN VERDIENEN door BETAALD TE WORDEN NAAR WAARDE in plaats van naar tijd.

Dit boek is geschreven samen met Sandra Derksen. 


In Get Social in Business laat Jeanet Bathoorn op haar kenmerkende enthousiaste wijze zien welke mogelijkheden en kansen social media bieden op en in het werk.

Je vindt in dit boek niet alleen heldere en praktische hoofdstukken over het zakelijk gebruik van LinkedIn, Facebook, Twitter en Google+ , maar ook nuttige informatie over minder bekende toepassingen als Foursquare, Pinterest en QR-codes.

Hét boek om te ontdekken hoe je social media succesvol zakelijk inzet. Dit boek is genomineerd voor Managementboek van het Jaar 2012. 

Hoogst bereikte positie #113.


Over de BESTSELLER Get Social +
133 DAGEN IN DE TOP 100, hoogste plaats #18

Dit boek, uit 2011, is alleen nog te bestellen als ebook.

Jeanet Bathoorn beschrijft in Get Social + op een enthousiaste en vlot leesbare manier hoe social media voor ieder van ons van toegevoegde waarde kunnen zijn. Ze doorspekt haar vele praktische tips met cijfers, citaten en voorbeelden van mensen die na lang aarzelen toch social media zijn gaan gebruiken en nu spijt hebben dat ze niet eerder zijn begonnen.


Pinterest voor Zakelijk gebruik

Momenteel is Pinterest de snelst groeiende social media site. Aanwezigheid op Pinterest is dus onmisbaar voor bedrijven en ondernemers. Hoe benut je dit sociale, visuele platform zo optimaal mogelijk?

Ontdek snel hoe je Pinterest succesvol inzet voor zakelijk gebruik met praktische tips en voorbeelden uit dit boek.

Geld-Achetype Test

Sma certified coach

Ontdek jouw unieke geld blauwdruk en doe de gratis Geld Archetype Test. Jeanet Bathoorn is gecertificeerd Sacred Money Archetype Coach.

Je ontvangt opvolgmails met uitleg en vragen. Daarna krijg je mijn gewone mails. Uitschrijven kan altijd. Powered by ConvertKit