FAQ - Jeanet Bathoorn - VrijheidsOndernemer®
Jeanet Bathoorn – VrijheidsOndernemer®
Deel dit bericht met andere ondernemers

FAQ

Heb je vragen voor mij of over mijn bedrijf?

Hier zijn alvast wat vaak gestelde vragen die mij gesteld worden en mijn antwoorden. Staat er een vraag bij die ik nog niet beantwoord heb word lid van de gratis Facebook groep voor VrijheidsOndernemers en stel de vraag.

Hoe word je social media expert?

Jongens, ik woonde in Drenthe. DRENTHE. Toen ik opgroeide en naar school ging bestond social media nog niet. Internet bestond nog niet voor de 'gewone' mens. Ik zat op het VWO, woonde in een dorp in Drenthe en vond het maar saai. Totdat ik rond mijn 15e penvrienden kreeg. Ik correspondeerde met mensen over de hele wereld. Social Media avant la lettre.

Welke opleiding heb je gevolgd om dit te kunnen doen?

Na het VWO heb ik 2 jaren psychologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. De wetenschap en ik matchten niet zo, ik ben erg praktisch.

Ik heb de HEAO Internationale Marketing afgemaakt. Veel marketing, veel talen maar ook het inzicht dat marketing als vak nog steeds erg gericht is op grotere bedrijven, de rol van internet was nog klein en de leidende theorie kwam uit de jaren zestig.

Dat is de reden dat ik veel vakkennis heb moeten halen van business coaches uit Nederland en uit Amerika. De nieuwe online marketing is echt different cook (= andere koek).

Hoeveel paar sneakers heb je?

Na lang zoeken heb ik ook een paar sneakers naar mijn zin gevonden. Volgens mijn kinderen veel te hip en hoor ik dat niet te dragen. Maar ik ben superblij met mijn sneakers, ze lopen lekker en zien er tenminste hip uit.

Hoe oud ben je zelf, Jeanet?

Ik ben een kind van de generatie X. Ben niet opgegroeid met internet en heb me het zelf aangeleerd, samen met allerlei cursussen en trainingen. Ik ben geboren in 1966.

Kan ik ook nog online ondernemer worden? 

Jazeker. Ik heb in de loop van de jaren zowel echte beginners (maar met de juiste motivatie) als bijna-experts begeleid. Met mijn persoonlijke begeleiding komt iedereen aan zijn juiste niveau. Mijn coaching is altijd voorzien van online trainingen. Deze video's zijn steeds te raadplegen, zo vaak je wilt. Daarom kan iedereen zo hard groeien tijdens mijn trainingen. Echt, jij kunt meer dan je zelf denkt!

Geld-Achetype Test

Sma certified coach

Ontdek jouw unieke geld blauwdruk en doe de gratis Geld Archetype Test. Jeanet Bathoorn is gecertificeerd Sacred Money Archetype Coach.

Je ontvangt opvolgmails met uitleg en vragen. Daarna krijg je mijn gewone mails. Uitschrijven kan altijd. Powered by ConvertKit

​Gratis Podcast Masterclass op 12 juni a.s.