Mastermind (12 maanden) - Jeanet Bathoorn - VrijheidsOndernemer®

VRIJHEIDSONDERNEMERS®
Mastermind voor Experts, Auteurs, Sprekers 

Slechts 2 nieuwe groepen in 2020 beschikbaar, 100% ONLINE


Waarom een Mastermind ? 

Deelnemen aan een Mastermind groep is de snelste manier om je omzet te vergroten, je zelfvertrouwen te groeien, meer klanten te krijgen, een betere zichtbaarheid te krijgen en een leven in te richten zoals jij wilt!

Je hebt een boek geschreven, en nu? 
Het is nooit tijd, kennis of geld wat je tegenhoudt om een succesvolle ondernemer te worden

Jij weet dat je goed bent, hoe kan het dat ondernemers die minder weten dan jij toch succesvoller zijn?
Het zijn je eigen gedachten, de stemmetjes in je hoofd, de smoesjes

En nu dan?

De VrijheidsOndernemers® Club is een traject van 12 maanden, bedoeld om jouw bedrijf en je leven écht te veranderen.

Jij stapt in de Mastermind als:   

 • Jij van uitstellen naar uitvoeren wilt.
 • Jij van ongeconcentreerd naar hyperfocus wilt  
 • Jij je niet meer alleen wilt voelen in je bedrijf maar je wilt omringen met mensen die jou echt begrijpen
 • Jij meer omzet wilt draaien en af wilt zijn van financiële worstelingen
 • Jij bij een verjaardagfeest trots kunt vertellen over je bedrijf en je nooit meer hoeft te schamen  

Jij werkt, samen met ons,  6 of 12 maanden aan elk onderdeel van je bedrijf zodat je meer omzet draait, een winstgevend bedrijf opzet én geniet van je vrijheid. 

Je krijgt:

 • Warme en eerlijke ondersteuning
 • Fijne interactie met andere Masterminders
 • Praktische online marketing - en bedrijfsadviezen
 • Accountability om je ideeën te implementeren 
 • Blijvend veranderende mindset, gericht op groei en succes

Ja, ja, leuk Jeanet, maar wat zeggen anderen?

profile-pic

Stoer en je doet crazy dingen

Jeanet: je bent stoer en je doet crazy dingen, je bent altijd 100% jezelf, je gaat voor je dromen maar ook voor vrouwelijk ondernemerschap.

Simone Levie , Succesvol Online Ondernemer
profile-pic

Eén brok dynamiek!

Jeanet is één brok dynamiek en authenticiteit op het podium. Heerlijk.

Je bent echt een vrouw naar mijn hart.

Annemarie van Gaal , Ondernemer en investeerder
profile-pic

Levert meer dan wat ze belooft

Jeanet is een uitstekende coach en geweldige mentor. Ze levert meer dan wat ze belooft. Ze heeft oprechte interesse in mij als VrijheidsOndernemer en houdt mij accountable als mijn concentratie verslapte. Ik beveel Jeanet en haar programma's van harte aan. Ze is no-nonsense met een menselijke aanpak. Petje af voor jou, Jeanet.

Hans Bouscholte , Internationaal (TEDx) Spreker, CEO Oceanraces Academy
profile-pic

10 minuten coaching met jou

Jeanet, ik wil je graag wat vertellen.

We hebben elkaar gesproken bij een event en tijdens het diner. Die vorige keer had ik aan die 10 minuten met jou evenveel als aan een half jaar coaching, Haha!

Bedankt!

Eva Brouwer , TV Presentator en Dagvoorzitter
profile-pic

Heel veel praktische informatie op inhoud en tools

Jeanet is voor mij het perfecte voorbeeld van Vrijheidsondernemer! Haar training heeft mij doen inzien dat er veel meer mogelijk is qua verdienmodellen en daar zelfs combinaties in mogelijk zijn. Daarnaast geeft zij heel veel praktische informatie op inhoud en tools die je kunt implementeren binnen je bedrijf. Een inspirator pur sang!

Angelique van der Meyden , Het Virtuele Regelhuis
profile-pic

Ik durf het nu wel!

Ik heb Jeanet als business coach als zeer prettig ervaren. Ik vind haar heel kundig en ze stimuleert mij in ieder geval om tot het uiterste te gaan en ze houdt de focus op wat jij wilt bereiken. Jeanet heeft mij zo goed gecoacht dat ik nu dingen durf die ik niet deed. Zoals een video opnemen.

Ik vond de mix van theoretische kennis en praktijk super. Ze heeft een enorm netwerk, goede boeken geschreven, fantastische events en daar heb ik heel veel social media kennis opgedaan.

Bij jou heb ik zoveel geleerd Jeanet. Ik had echt nooit gedacht dat ik zonder bibberstem op camera zou staan. En ik vind FB lives echt geweldig. Wat een connectie heb je met je fans.

Annemieke van Waterschoot , Spiegelei Communicatie

In een Mastermind groep wordt de agenda mede bepaald door jou als deelnemer en is actieve deelname van elke Masterminder van essentieel belang. 

Een Mastermind is GEEN zelfhulpgroep

Bij een mastermind huilen we niet met elkaar mee en gaan we niet elkaars gedrag goedpraten of rationaliseren. Nee. Ik zeg het vaak en zal het ook nog herhalen “Ondernemerschap is de snelste en meest diepgaande manier van persoonlijke ontwikkeling”. Van een mastermind groep kun je spiegels verwachten, confronterende vragen, twijfels. En ook juichmomenten, ondersteuning en plezier. In een goede mastermind groep zitten diverse soorten ondernemers. Deze diversiteit zorgt ervoor dat jouw gedachtes ineens een andere kant op kunnen. Slachtoffer- of passief gedrag past niet in een Mastermind-groep. 

Een Mastermind is GEEN praat- of gezelligheidsgroepje

Mastermind bijeenkomsten hebben natuurlijk ruimte om connectie te maken en over schijnbaar niet-zakelijke onderwerpen te praten, maar het is geen prietpraat. Je zult begrijpen dat als thuis iets niet lekker loopt dat jouw bedrijf daar last van heeft. Een mastermind bijeenkomst heeft een structuur, een thema of een agenda. Deelname aan de bijeenkomst is niet vrijblijvend. Er wordt ook wat van jou verwacht. Jij bent ook bereid om je kennis, je netwerk en je inzichten te delen. Je leert graag bij, zorgt dat je expert wordt op een bepaald gebied en neemt ook verantwoordelijkheid voor het totale niveau van de groep. 

Een Mastermind is GEEN boekenclub

Een mastermind groep gaat veel verder dan het lezen en bespreken van boeken. Ik juich het van ganser harte toe om veel boeken te lezen en de goede boeken aan te raden aan je deelnemers. Het is in de mastermind de kunst om dat wat je leest ook daadwerkelijk om te zetten in acties voor je bedrijf. Om te implementeren. Als mastermind-facilitator verwijs ik heel vaak naar boeken. Veel boeken lezen is een kenmerk van succesvolle ondernemers, ze blijven zich bijscholen en staan open voor veel nieuwe ontwikkelingen. Tegenwoordig kun je ook veel boeken beluisteren. Er is geen excuus om je niet te ontwikkelen en als facilitator loop jij voorop als het gaat om vergaren van kennis en nieuwe inzichten. 

Een Mastermind is GEEN studie-groep

 Een mastermind is niet persé geformeerd rond één thema. Alle aspecten van het runnen en opbouwen van een bedrijf komen aan de orde. In een mastermind duik je de soms de diepte in om alles rondom een onderwerp uit te zoeken, daarna pak je meteen weer een helikopter-positie. Uit eigen ervaring zeg ik dat het in een mastermind 30% gericht is op kennisvergaring en 70% op persoonlijke ontwikkeling. Ja, soms is dat even slikken. Jij bent zelf het beste vehikel voor je bedrijf als ook de grootste drempel. 

Een Mastermind is GEEN accountability-groep

Al is accountability een belangrijk voordeel van deelnemen in een Mastermind-groep, het is niet de taak van de facilitator of de deelnemers om jou je werk te laten doen. Een goede facilitator wijst keer op keer op de 100% verantwoordelijk regel. Jij bent 100% verantwoordelijk voor je eigen resultaten en je eigen werk. De deelnemers zullen en mogen jou aanspreken op de afspraken die jij met hen en met jezelf maakt. Als keer op keer blijkt dat jij je eigen afspraken niet nakomt, is het tijd om het patroon daaronder te gaan onderzoeken. Hier geldt dat jij zelf de regie over je eigen daden pakt. Dit geldt zowel voor de facilitator als de deelnemers.

Jouw mede-VrijheidsOndernemers® geven je feedback, brainstormen met je mee over nieuwe mogelijkheden en samen implementeren we accountability structuren om bij de les te blijven en te doen wat we afspreken. Wij creëren een omgeving met ondersteunende collega's die samenwerken om de hele groep naar een hoger niveau te brengen.

Je krijgt inzichten die jouw leven en je bedrijf veranderen.
Jouw Mastermind groep is alsof je een eigen Raad van Toezicht hebt.

Wat levert een Mastermind groep op? 

 • Antwoorden en ideeën die uit de brainstorming sessies komen
 • Je krijgt toegang tot de ervaringen en vaardigheden van anderen
 • Groeiend zelfvertrouwen omdat je de goede beslissingen maakt en de goede acties onderneemt die bijdragen aan het halen van jouw doelen
 • Accountability (verantwoordelijkheid afleggen) en echte vooruitgang in je bedrijf en persoonlijke leven
 • Een beschikbaar en waardevolle ondersteunend netwerk
 • Het gevoel van gedeeld lef - er zijn anderen zoals jij!
 • Een leven en bedrijf zoals jij het wilt en niet zoals het 'zou moeten' zijn
 • Een dagelijkse dosis voor jouw positieve mentale houding

Wie zijn geschikt voor de
VrijheidsOndernemers® Mastermind Club? 

Ondernemers die:

 • Open minded zijn en ook VrijheidsOndernemer® willen worden
 • Je moet het hebben van je kennis, ik noem je een kennisondernemer
 • Je bent auteur, spreker of podcaster, consultant of veelgevraagd interim-manager
 • Je bent al goed in je vak, toch wordt je nog ingehaald door ondernemers die minder weten maar betere marketing doen
 • Je hebt al succes gekend en wilt naar the next level  
 • Je bent bereid te doen wat nodig is

Hoe werkt deze Mastermind?

De VrijheidsOndernemers® Mastermind Groepen zijn 100% online. Er zijn 40 wekelijkse online groep calls gepland (met uitzondering van vakanties en feestdagen), er zijn virtuele dagen rondom een thema en iedere Masterminder krijgt een hele VIP-dag (online) met Jeanet Bathoorn. 

Door de aard van deze  groep is een goede betrokkenheid vereist. Jij bent bereid om hulp en ondersteuning te vragen en te geven. Ook zul je alles in het werk stellen om bij de gesprekken en bijeenkomsten aanwezig te zijn.  

The facilitator  van deze Mastermind groep is Jeanet Bathoorn - VrijheidsOndernemer® in hart en nieren.  Zij is bij elke meeting aanwezig, verzorgt de coaching calls en is gespreksleider bij de online calls. 

profile-pic

Jij plantte dat zaadje 2 jaar geleden al

Jeanet, toen ik jou 2,5 jaar geleden ontmoette wist ik al dat ik ooit online mijn diensten wou aanbieden. Je hebt dat zaadje toen al in mijn hoofd gepland. Maar het is er nooit van gekomen door alle optredens, trainingen en boekingen. Ik had gewoon geen tijd.

Nu zijn alle afleveringen van Tina Turner, de musical afgezegd. Ik ben klaar om mijn eerste online product te maken.

profile-pic

Door Mastermind is omzet verdubbeld

Mijn grootste inzicht is dat ik mag gaan staan voor mijn kennis en mijn mooie training die ik heb ontwikkeld. Mijn omzet is verdubbeld ten opzichte van het voorgaande jaar.

Ik had een idee wat ik graag wilde neerzetten. Een online ondernemerstraining voor yogadocenten en coaches om zichzelf beter te profileren in hun vakgebied, het ontwikkelen van een online programma, de technische uitvoering en ondersteuning met een eigen online platform. Dit traject staat. Ook heb ik een sieraad laten ontwerpen in Bali en een merk geregistreerd.

Ik vond het prettig om met gelijkgestemde ondernemers samen te zijn, de dagen van het retreat vond ik heel waardevol en hebben mij inzichten gegeven in mijn bedrijf.
De 1-op-1 VIP-dag vond ik prettig door de nuchtere aanpak en toch spirituele kijk van Jeanet. Want ze kan ook soms zweverig zijn, haha.

Ik ben gegroeid als ondernemer. Jeanet heeft soms kleine tips of zetjes gegeven waardoor ik in actie overging. Dank je wel voor het afgelopen jaar! :-)

Corine van Zoelen , De Yoga Business Coach
profile-pic

Beste jaar ooit!

In mei 2018 ben ik in een Mastermind-groep van Jeanet gestapt. Ik was er aan toe om VrijheidsOndernemer® te worden. Zo heb ik de afgelopen mijn productaanbod aangescherpt, afscheid genomen van klanten en veel nieuwe klanten verwelkomd.

2018 wordt mijn beste jaar ooit!

En dat terwijl ik maar 3 dagen per week werk en heerlijk de tijd heb voor mijn zoontje.

Yvonne Lagewaard - Pas , Brand Marketeer

Overnight succes bestaat niet

Stap voor stap bouw jij aan je bedrijf en aan jezelf 

Realiseer je wat jij in 12 maanden kunt realiseren  

Zou jij dit ook willen? 

25% meer maandelijkse omzet door een ander verdienmodel te kiezen

Een zes-cijferige omzet scoren

Je omzet verdubbelen

Een vijfcijferige offerte wegsturen en goedgekeurd krijgen

Elk jaar 3 maanden op reis door het bestaande bedrijf te verkopen en een online bedrijf op te bouwen 

Je eigen boek schrijven en lanceren!

Een lancering van een eigen online programma aandurven en meteen meer dan € 30.000 omzet omzet realiseren

Een podcast show starten

Wat wil jij bereiken in 12 maanden?

MASTERMIND

12 MAANDEN TRAJECT

Startdatum  mei 2020 

Circa 40 wekelijkse groeps coaching calls met afwisselend 'Achter de schermen' en Hot Seats.  (Met uitzondering van vakanties en feestdagen) 

Individuele  virtuele VIP dag (wij werken allebei vanuit huis).
(De VIP dag is in overleg gedurende het jaar in te plannen) 

onbeperkt toegang tot de online VrijheidsOndernemers® video-bibliotheek met meer dan 80 video's

Maximaal 12 deelnemers

individuele coaching calls (van 120 minuten) 

De eerstvolgende groep start in mei 2020. Individuele start is nu mogelijk. Deze groep is voor jou als je al andere trainingen en opleidingen gevolgd hebt en klaar bent voor het bouwen van jouw bedrijf. Jij bent actiegericht, neemt verantwoording voor je eigen gedrag en gedachten en bent ook bereid de andere Masterminders te steunen. 

Tot op heden  draai jij je bedrijf op de automatische piloot en zit je aan je plafond.
Jij wilt experimenteren, als ook de fouten vermijden die anderen maken.   
Je accepteert niet langer van jezelf dat er over 12 maanden nog geen verandering is.

Neem contact op met Jeanet Bathoorn. Boek << een persoonlijke intake >> in.

Als jij net als ik en alle andere VrijheidsOndernemers® bent, weet je dat het nu tijd is voor jouw volgende stap ...

​Gratis Podcast Masterclass op 12 juni a.s.