Over Jeanet Bathoorn - Jeanet Bathoorn - VrijheidsOndernemer®
Jeanet Bathoorn – VrijheidsOndernemer®
Deel dit bericht met andere ondernemers
  • You are here:
  • Home »

Over Jeanet Bathoorn

Ik ben Jeanet Bathoorn, ondernemer vanaf 1 januari 2005, in de loop van de jaren meerdere bedrijven gehad. Moeder van 3 kinderen. Eigenaar van een IJslands paard.

Maar ik ben ook VrijheidsOndernemer®. Vanaf 2012 focus ik mij op de combinatie bedrijf en 'de rest van je leven'. Na het veranderen van mijn verdienmodel en na het maken van harde keuzes ben ik erin geslaagd om ongeveer 4 maanden per jaar te werken en 8 maanden per jaar te kiezen wat ik doe.

Vanaf 2012 heb ik mijn bedrijf omgebouwd naar een VrijheidsOndernemersbedrijf. Nu kan ik werken WAAR, WANNEER en MET WIE ik wil.

Zou het niet geweldig zijn als jij dat ook kunt?

Mijn kijk op het leven is dat het leven heel kort is. Het kan zo maar over zijn. Ik ben dankbaar voor mijn gezondheid, voor het feit dat ik ouder word (stop met zeuren daarover) en dat ik de mogelijkheden heb om een bedrijf op te bouwen op mijn eigen voorwaarden.

Dit gezegd hebbende: daarom is het voor mij superbelangrijk om andere ondernemers te ondersteunen in hun vrijheid. Het is mijn drijfveer om ze te inspireren, te motiveren en ze op te leiden.

Ondernemers maken het verschil

Ik geloof erin dat ondernemers een echt verschil maken in de wereld. En vooral in het leven. Ondernemers kiezen voor andere verdienmodellen, voor een bestaan dat niet draait om alleen werk maar waar vrijheid belangrijk is. Ondernemers verzinnen wereldwijd de coolste gadgets en technologische oplossingen. Ik vrees dat we het niet moeten hebben van politici en grote instituten.

Als 40+ vrouw ben ik niet als vanzelfsprekend met internet opgegroeid. En met mij vele leeftijdgenoten niet. Toen social media ontstond ging er een wereld voor mij open. Mijn toenmalige werk als recruiter ging sneller en kostte minder geld. In 2005 maakte ik al een profiel op LinkedIn aan. Ik heb vanaf 2008 al duizenden mensen getraind in het gebruik van de sociale netwerken LinkedIn, Twitter, Facebook, Pinterest, Google+ en vele andere sites. De expert norm van 10.000 uren heb ik al ruim overschreden. Mijn artikelen op Frankwatching zijn ruim 221.000 keer gelezen. 

Mijn 6 boeken zijn gezamenlijk al 30.000 keer verkocht. Daarnaast ben ik regelmatig te gast bij radio en TV om mijn kennis over social media te delen. Zo was ik bij Hart van Nederland, EditieNL, Omroep Max, Ochtendspits en vaak bij BNR Nieuwsradio.

Klik hier voor de interview lijst. 

Ben jij klaar voor verandering en succes?

Ik ben geen softe coach, ik ben de No Nonsense Business Mentor.

Ik wind er geen doekjes om, ik ben direct en deel mijn inzichten

​Ik ben er niet voor iedereen, ik heb sterke normen en waarden. Menselijkheid, aandacht, gelijkheid en zorg zijn belangrijk voor mij. Ook zorg voor onze natuur hoort daarbij.

Ik doe niet zomaar wat. Ik ga altijd voor het resultaat. Dat zijn geen loze woorden, maar de woorden van mijn klanten uit de laatste jaren.

Ik ben niet afwachtend, ik zet mensen meteen in actie. Ideeën zijn niets waard als ze niet worden omgezet in acties. Ik begeleid het team of jou als het even spannend is.

Maar het gaat niet om mij - Het gaat om jou of om jouw bedrijf. Met snelle ingrepen onmiddellijke zichtbaarheid en resultaten opleveren. Daar gaat het om. Geen getwijfel meer of je op de goede weg zit.​

WIL JE MET MIJ WERKEN?

Vertel hoe ik jou kan helpen,
ga naar de CONTACT pagina

Deel jij mijn grote droom?

Ik droom van een wereld waarin mensen en bedrijven online samen werken op een effectieve, waardevolle en transparante manier. De echte veranderingen moeten komen van de kleine en slagvaardige ondernemers. Van jou dus!

Ik droom van een wereld waarin we niet meer standaard worden opgeleid om in loondienst te gaan. Ik houd van het ondernemerschap en begeleid dolgraag ambitieuze ondernemers om nog beter te worden. Jou dus!

De laatste jaren heb ik zelf ook vele duizenden Euro’s geïnvesteerd in mijn vakkennis. Ook de expert blijft bij! Zo volg ik zeer regelmatig online webinars die in Amerika gegeven worden en werk ik met internationale coaches om mijn eigen bedrijf te verbeteren. 

Ik neem jou als professional serieus en help je in jouw missie.

Contact

Vul het formulier in om via de mail contact met Jeanet Bathoorn te maken.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geld-Achetype Test

Sma certified coach

Ontdek jouw unieke geld blauwdruk en doe de gratis Geld Archetype Test. Jeanet Bathoorn is gecertificeerd Sacred Money Archetype Coach.

Je ontvangt opvolgmails met uitleg en vragen. Daarna krijg je mijn gewone mails. Uitschrijven kan altijd. Powered by ConvertKit